Merkezefendi Belediyesi, Sümer Mahallesi üstyapısında 2. etaba başladı – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi, Sümer Mahallesi üstyapısında 2....

Merkezefendi Belediyesi, Sümer Mahallesi üstyapısında 2. etaba başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Temmuz 2023 Çarşamba - 10:14Güncelleme: 19 Temmuz 2023 Çarşamba - 10:14
Merkezefendi Belediyesi, Sümer Mahallesi üstyapısında 2. etaba başladı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Sümer Mahallesi’nde süren üstyapı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını dile getirdi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçede ihtiyaç duyulan bölgelerde yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda, bir süre önce birinci etabı tamamlanan Sümer Mahallesi’nde yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçeyi daha yaşanabilir ve güzel bir yer haline getireceklerini söyledi. İkinci etap çalışmalarıyla 110 bin metrekare alanın kaplanacağını dile getiren Doğan, “Sümer Mahallemizdeki yol ve kaldırım çalışmalarımızın birinci etabını tamamladık. Birinci etabını tamamladığımız yol ve kaldırım çalışmalarımızın ikinci etabına tüm hızımızla devam ediyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Sümer Mahallesi'nde ekipler tarafından birinci etap çalışmalarında 120 bin metrekare sıcak asfalt serimi, 120 bin metrekare beton dökümü, 14 bin metre uzunluğunda bordür taşı döşemesi, 15 bin metrekarelik alana kaldırım döşemesi, 2 bin metre uzunluğunda yağmur suyu hattı ve 450 adet yağmur suyu ızgarası döşendiği bildirildi.