Merkezefendi Belediyesi şehitler için mevlid okuttu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi şehitler için mevlid okuttu

Merkezefendi Belediyesi şehitler için mevlid okuttu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Mart 2020 Salı - 16:04Güncelleme: 3 Mart 2020 Salı - 17:29
Merkezefendi Belediyesi şehitler için mevlid okuttu

Merkezefendi Belediyesi, Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit düşen 34 asker için Mevlid-i Şerif okutup, lokma hayrı yaptı.

Bayramyeri Camisi önündeki gerçekleştirilen programa Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Başkan Yardımcıları Necdet Yılmaz, Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, Merkezefendi Belediye Meclisi üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, burada yaptığı konuşmada, şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirtti. Doğan, “Kandil günü acı bir haberle çok üzüldük. 36 tane gencecik kardeşimiz şehit oldu. İdlib ’den gelen haberle yıkıldık. Ruhları şad olsun. Hepsine Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Bu anlamda hem Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek hem de şehitlerimizin ruhları şad olsun diye mevlid okutmak istedik. Toplum olarak da bu konuda çok hassasız, çok duyarlıyız, hiç keyfimiz yok. Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimizle birlikte bir mevlit hayrı düzenledik. Akabinde de ruhları için bir lokma hayrımız oldu. Askerimizin oradan geri çekilmesini istiyoruz. Gencecik çocuklarımızın oralarda heba olmasını istemiyoruz. Bu anlamda da savaşların son bulmasını, bir an önce bitmesini istiyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak bu konuda da elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” dedi.