Merkezefendi Belediyesi öğrenim yardımı başvuruları başladı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi öğrenim yardımı başvuruları başladı

Merkezefendi Belediyesi öğrenim yardımı başvuruları başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Ağustos 2022 Salı - 09:58Güncelleme: 23 Ağustos 2022 Salı - 10:13
Merkezefendi Belediyesi öğrenim yardımı başvuruları başladı

Merkezefendi Belediyesince ortaokul, lise ve dengi okullarda eğitim gören öğrencilere verilecek öğrenim yardımına başvurular başladı.

Merkezefendi Belediyesi, 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde ilçe sınırları içerisinde ikamet eden 5 ile 12. sınıflar arasında 4 bin öğrenciye aylık 200’er TL öğrenim yardımında bulunacak.

Öğrencilere 8 ay boyunca verilecek olan eğitim yardımı başvuruları dün başladı. 6 Eylül Salı gününe kadar sürecek olan başvurular sadece https://www.merkezefendi.bel.tr/ogrenimyardimi/ adresi üzerinden yapılacak. Detaylı bilgi almak isteyen Merkezefendililer 444 8 662 numaralı çağrı merkezini arayabilecekler.

Eğitim yardımından ilçe sınırları içinde ikamet eden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler yararlanabilecek. İlkokul, açık lise ve üniversite öğrencilerinin başvuruları kabul edilmeyecek.

Öğrenim yardımı için her aileden bir öğrenci için başvuru yapılabilecek.

Eğitim anlamında öğrencilere desteklerini her zaman sürdüreceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, öğrenim yardımıyla ilgili “İlçemizde yaşayan çocuklarımızın faydalanacağı öğrenim desteği başvuruları bugün başladı. Gençlerimizin öğrenim yaşamlarını kolaylaştırmak ve hem kendi hem de aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla vereceğimiz öğrenim desteğinden binlerce öğrencimiz yararlanacak. Eğitim anlamında Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizde eğitim gören öğrencilerin yanlarında oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.