Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Korosu dinleyicisiyle buluşuyor – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Korosu...

Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Korosu dinleyicisiyle buluşuyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Mart 2022 Cumartesi - 12:48Güncelleme: 26 Mart 2022 Cumartesi - 12:59
Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Korosu dinleyicisiyle buluşuyor

Merkezefendi Belediyesi bünyesinde oluşturulan Oda Orkestrası ve Korosu, 30 Mart Çaşamba günü vereceği ilk konserle sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Merkezefendi Belediyesince gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleri sürüyor.  Belediye bünyesinde kurulan 74 sanatçıdan oluşan ve şefliğini Sevgi Utma’nın yaptığı Oda Orkestrası ve Korosu, 30 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de düzenlenecek olan ücretsiz konserle dinleyiciyle buluşacak.

Kültür sanat çalışmaları kapsamında önemli bir adım attıklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan,“Merkezefendi Belediyesi olarak sanattan spora, kültürden eğitim ve bilime birçok hizmet gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu anlamda belediyemiz bünyemizde ilk kez bir oda orkestrası ve koro kurduk. Sanata, klasik müziğe destek vermek ve evrensel müziği geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla kurduğumuz orkestramız ve koromuz ilk kez sahne alacak. Sanatçılarımız uzun zamandır büyük emek vererek bu konsere hazırlanıyor. Tüm sanatsever hemşehrilerimi konserimize bekliyorum” diye konuştu.