Merkezefendi Belediyesi ile Tabip Odası arasında sağlık protokolü – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi ile Tabip Odası arasında...

Merkezefendi Belediyesi ile Tabip Odası arasında sağlık protokolü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ekim 2022 Cuma - 10:20Güncelleme: 14 Ekim 2022 Cuma - 10:21
Merkezefendi Belediyesi ile Tabip Odası arasında sağlık protokolü

Merkezefendi Belediyesi ile Denizli Tabip Odası arasında kadın ve çocuklara yönelik sağlık eğitimi için iş birliği protokolü imzalandı.

Merkezefendi Belediyesi, sağlıkla ilgili eğitim konularında Denizli Tabip Odası ile iş birliği yapacak. İş birliğini kapsayan protokol, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile Denizli Tabip Odası Başkanı Prof Dr Fazıl Necdet Ardıç tarafından imzalandı. Protokol 24 Eylül 2024’e kadar geçerli olacak.

İş birliği protokolü kapsamında ilçedeki Kadın Yaşam Merkezleri ve tesislerde; hamilelik, çocuk sahibi olamama, doğum sonrası dönem, çocuk gelişimi, her dönemde okul, ergenlik, çocuk ve gençlerde sık görülen hastalıklar, evlilik, kadının her yaşında ağrı, yaşlılıkta ruh sağlığı ve bağımlılık konularında söyleşiler ile seminerler düzenlenecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, imzalanan protokol ile ilgili “Sağlıklı ve bilinçli bir ilçe vizyonumuzla vatandaşlarımızı alanında uzman doktorlar ve eğitimciler tarafından bilinçlendirerek, onlara sağlıklı hayat sürmeleri konusunda yardımcı oluyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımız ile beraber iş birliği içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Denizli Tabip Odamız ve belediyemiz açısından bu protokolün Merkezefendili vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasını yaptı.