Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Fest sona erdi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Fest sona erdi

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Fest sona erdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Aralık 2021 Cumartesi - 19:33Güncelleme: 4 Aralık 2021 Cumartesi - 19:33
Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Fest sona erdi

Merkezefendi Belediyesinin, Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlediği Engelsiz Festivali, sona erdi.

Son gün programının ilk etkinliğinde Engelsiz Yaşam Akademisi öğrencileri, sahneledikleri tiyatro gösterisi ile izleyicilerden tam not aldı.

Program, Olimpiyat Şampiyonu Berfin Altan’ın olimpiyat ve hayat hikayesini anlatımıyla devam etti.

Engelsiz Festivali’nin son kısmında ise Ozan Ozanca, seslendirdiği türküler ile katılımcıları coşturdu. Özel bireyler, kendileri için düzenlenen Engelsiz Festivali kapsamında gönüllerince eğlendi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, her şeye rağmen hayata tutunan, yaşama sevincini hiç kaybetmeyen özel bireylerin her zaman yanında olduklarını belirtti. Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlediğimiz festivalimizde iki gün boyunca birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştirdik. Özel bireyler ve ailelerinin mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Onlar için yapmayacağımız şey yok. Söyleşiden tiyatroya, stand-up gösterisinden konsere birçok etkinlik gerçekleştirdiğimiz festivalimize gösterilen ilgi bizim için çok değerli. Özel bireylerimizin gözlerindeki enerji, parıltı, hayata tutunuşları ve yaşama sevinçleri bizlere ilham veriyor, güç veriyor. Onlar için, onların hayatlarını kolaylaştırmak için, onların sosyalleşmesi ve kendilerini iyi hissetmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.