Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in kupalı şampiyonluk kutlaması – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in kupalı şampiyonluk...

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in kupalı şampiyonluk kutlaması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Mayıs 2021 Pazartesi - 16:58Güncelleme: 10 Mayıs 2021 Pazartesi - 17:01
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in kupalı şampiyonluk kutlaması

Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) sezonu şampiyon olarak tamamlayıp Basketbol Süper Ligi’ne (BSL) yükselen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, kentte sportif başarı adına sevinç yaşanmasını sağladı. Sezonun son maçında alınan şampiyonluk kupasıyla da Merkezefendi Belediyesinde kutlama töreni düzenlendi.

Sezonun son maçında deplasmanda oynadığı GCT Düzce maçını 102-73 kazanan ve kente şampiyonluk kupasıyla dönen Denizli Basket için Merkezefendi Belediyesinde kutlama programı hazırlandı. İsimlerin tek tek anons edilmesinin ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yönetici ve sporcularla birlikte şampiyonluk kupasını kaldırdı.

DOĞAN: ÇOK GÜZEL MAÇLAR İZLEYECEĞİZ

Törende konuşan Doğan, “Bugün mutluyuz, gururluyuz, heyecanlıyız. Göreve geldiğimiz günden itibaren yaklaşık 2 yılı aşkın süredir var gücümüzle Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımımızı üst lige çıkarmak için elimizden gelen çabayı hep birlikte sarf ettik. Merkezefendimizin, Denizlimizin adını bütün Türkiye’ye duyurmak, aynı zamanda Merkezefendi Belediyesi olarak spora, gençlerimize katkıda bulunmaktı hayallerimiz. İnşallah çok güzel maçları Denizlimizde izleyeceğiz” dedi.

Sürekli başarı için altyapıyı da oluşturacaklarını vurgulayan Doğan, “Denizlimizde yetişen, bu yolda yürümek isteyen basketbol sevdalısı gençlerimizi kazanmak istiyoruz. Denizlimiz içinde bu bir fırsat olacak. Başarıda bütün Denizli tek yürekti, takımına sahip çıktı. Ben şunu biliyorum, basketbol takımımız artık Denizli’nin bir takımı oldu. Hepsine şükranlarımı sunuyorum. Onlar bize inandı, ben onlara inandım, hepsine teşekkür ediyorum, yürekten kutluyorum. Yeni sezonda da yolumuz açık olsun” diye konuştu.

DEVECİLER’DEN TEŞEKKÜR

Teknik heyete ve oyunculara teşekkür eden Başkan Veli Deveciler ise, “Öncelikle eşi benzeri görülmemiş başarı kazandılar. Hem şampiyon oldular hem de 15 maçı üst üste kazandılar. Teknik ve oyuncu arkadaşlarımın hepsi birbirinden değerli. Çok düzgün ve sağlam insan oldukları için bu başarı geldi. Kendileriyle gurur duyuyor ve teşekkür etmek istiyorum. Teşekkürün en büyüğü bizim liderimiz, inancımız Şeniz Başkana. Yola çıkışımızda bize inanan ve bu işi yapabileceğimizi söyleyen kişidir” ifadelerini kullandı.

KAPTAN ÜMİT SOLKOL: ÇOK EMEK VERDİK

Çok emek vererek bu günlere geldiklerini belirten takım kaptanı Ümit Sonkol da “Bu kulübe geldiğimin ertesi günü anladım burada kazanmak zorundayız. Çünkü kazanmaya alışkın. Geçen sene pandemiden dolayı yarım kalan hikayemiz vardı. Takım arkadaşlarım ve yönetimimizle gecemizi gündüzümüze kattık ve çok emek verdik. Emeğe geçen herkese çok teşekkür ederiz. Süper Lig hayırlı olsun” dedi.