Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in ilk hafta rakibi Anadolu Efes – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in ilk hafta...

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in ilk hafta rakibi Anadolu Efes

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ağustos 2021 Cuma - 14:29Güncelleme: 20 Ağustos 2021 Cuma - 14:29
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in ilk hafta rakibi Anadolu Efes

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ilk kez mücadele edeceği ING Basketbol Süper Ligi’ne geçen sezonun şampiyonu Anadolu Efes ile oynayacağı maçla başlayacak.

ING Basketbol Süper Ligi fikstür çekimi Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapıldı. Fikstür çekiminde Denizli Basket’i kulüp başkanı Veli Deveciler, asbaşkanlar Veli Tefenlili, Gökhan Gökşin ve Genel Menejer Evren Yenice temsil etti.

2021-2022 sezonunda oynanacak maçların belirlendiği fikstür çekiminde, yeşil-mavili takımın ilk hafta rakibi geçen sezonun Süper Lig ve EuroLeauge Şampiyonu Anadolu Efes oldu. Temsilcimiz, ilk maçını deplasmanda oynanacak.

Merkezefendi Belediyesi Başkanı Şeniz Doğan, Denizli tarihinde bir ilki başararak bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edeceklerini söyleyerek," Fikstür çekildi. Öncelikle sağlıklı, sakatlıksız bir sezon temenni ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum. Ligin ilk maçında Anadolu Efes ile oynayacağız. Yeni sezonda Denizlimizi ve Merkezefendimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bir kez daha başarılar" dedi.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler ise, “Geçen senenin Türkiye Basketbol Ligi ile Basketbol Süper Ligi şampiyonları ilk haftada karşılacak. Fikstür hepimiz için hayırlı olsun. Basketbol Süper Ligi takımlarını Denizli’de ağırlamaktan onur duyacağız. TBF ve Başkan Hidayet Türkoğlu’na da ev sahiplikleri için ayrıca teşekkür ederiz” açıklamasını yaptı.