Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Süper Lig için haber bekliyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Süper Lig...

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Süper Lig için haber bekliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ağustos 2020 Cuma - 13:03Güncelleme: 22 Ağustos 2020 Cumartesi - 12:30
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Süper Lig için haber bekliyor

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket sezon açılışını lansmanla gerçekleştirirken, gözler Türkiye Basketbol Federasyonunun Süper Lig için yapacağı açıklamaya çevrilmiş durumda.

Merkezefendi Belediyesinin 2020-2021 sezonu lansmanı gerçekleştirildi. Lansmana Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan, Necdet Yılmaz, Fatih Coşkun, kulüp başkanı Veli Deveciler, yönetim kurulu üyeleri ve basketbolcular katıldı.

Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, burada yaptığı konuşmada, “Tatbiki içinden geçtiğimiz bir pandemi bir salgın süreci var. Bu salgının müsaade ettiği ölçüde ve salgının yayılmasını engelleyecek kurallara riayet edilerek sportif faaliyetlere devam edilecek. Ben öncelikle Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ve aynı ligde mücadele eden bütün takımlara hastalıksız virüssüz sağlık içerisinde bir ligi oynayıp ve bitirmeyi diliyorum. Büyük bir emekle kurulmuş olan takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

“AİLEMİZ GİDEREK BÜYÜYOR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise, geçen sezon çok iyi bir ivme yakaladıklarını, ancak coronavirüs salgını nedeniyle sezonun tamamlanamadığını söyledi. “Ligi 3. bitirdik ama devam etseydik kendi çabamızla bir üst lige çıkacağımıza inanmıştık” diyen Doğan, şöyle devam etti:

“Her geçen gün ailemiz büyüyor. Yönetimde bazı değişiklikler oldu ama yönetimden ayrılan arkadaşlarımızda şu an buradalar. Bu da bizim için gurur verici. Ben öncelikle Merkezefendi Kaymakamımız Adem Uslu’ya çok teşekkür ediyorum. Kendisi ciddi anlamda bir basketbol seyircisi. Bizi ve takımımızı burada yalnız bırakmadığı için kendisine teşekkür ediyorum. Tabi ailemiz giderek büyüyor. Sponsorlarımız büyüyor. İnsanlar bu başarıyı bu azmi gördükçe daha çok inanıyorlar daha çok güveniyorlar. Bu anlamda Veli Deveciler başkanıma teşekkür ediyorum. Gerçekten geçen yıl çok güzel bir performans sergiledi. Şu an bir üst lige namzetiz. Bu üst lige namzet olmakta bir başarı. Kriterleri sağlamakta bizim için bir başarı. Olur yada olmaz o ayrı bir konu. Bunun için de elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İddialıyız. Transferlerimiz var. Yabancı oyuncularımız var. Geçmiş dönemden kalan, bizimle bu yolda yürüyen çok başarılı arkadaşlarımız var. İnşallah bu aileyi giderek büyüteceğiz. Tabi bunun yanı sıra Merkezefendi Belediyesi olarak alt yapı da bizim için çok önemli olacak bu dönemde. Sezonumuz başlıyor. Umut ediyorum ki bu salgını bir an önce atlatırız. Her şey normale döner. O tribünlerdeki o coşkuyu heyecanı hep birlikte yaşarız. Biz de sabırsızlıkla bekliyoruz.”

“HERKES BİZE DESTEK VERDİ”

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler de geçen sezonu başarılı geçirdiklerini belirterek, “Geçen sezon gerçekten güzel bir dönem geçirdik başarılıda bir takımımız oldu. Herkes bize çok destek verdi. Bundan sonra ve bundan sonraki yıllarda da bizim amacımız Denizli Basketbolu çok seviyor. Bu sevginin karşılığında bizde bir şeyler yapmak istiyoruz Kaymakamımızın ve Belediye