Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, kombine biletleri satışa çıkardı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, kombine biletleri...

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, kombine biletleri satışa çıkardı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ağustos 2021 Çarşamba - 11:28Güncelleme: 18 Ağustos 2021 Çarşamba - 11:30
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, kombine biletleri satışa çıkardı

Bu sezon Basketbol Süper Lig'inde (BSL) mücadele edecek olan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 2021-2022 sezonu için kombine bilet satışlarını başlattı. Kombinelerin fiyatı 450 ile 4 bin lira arasında değişiyor.

BSL’de yeni sezon için geri sayım devam ederken, Türkiye Basketbol Federasyonu, maçlara salonun yüzde 50’si kadar seyirci alınmasına karar verdi. Bu kontenjanda öncelik kombine bilet sahiplerinin olacak.

KOMBİNE VE BİLET AÇIKLAMASI

Denizli Basket Kulübü Başkanı Veli Deveciler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kombine satışlarımız başladı. Nerdeyse kombine biletlerin dörtte biri ilk günden tükendi. Kombine satışı ve gelirleri , taraftarın takımına destek ve güç vermesi için asli unsurlardan bir tanesi. İki senede Süper Lig’e yükselen bu müthiş organizasyonu taraftarımız satın aldığı kombinelerle tebrik ediyor ve bizi onurlandırıyor. Bu takımın bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Ligin kalıcı ve istikrarlı takımlarından biri olabilmemiz için mali istikrara ve güce sahip olmak şart" dedi.

Kombine bilet fiyatlarıyla ilgili yapılan eleştirilere de yanıt veren Deveciler, "Kombine fiyatları konusunda yapılan eleştirileri de saygıyla karşılıyoruz. Kombine biletler, dünyanın her yerinde olduğu gibi, bizde de esas olarak kulübe destek olmak için taraftarımıza sunulmuştur. Bunun yanında her maç öncesi uygun fiyatlarda bilet satışı yapılacaktır. Kimse, bu müthiş takımı izlemekten alıkoyulmayacaktır. Kulübümüze, bu harika takıma hep birlikte sahip çıkalım ve hep ileriye gidelim. Bu değere sahip olmak ne kadar önemliyse, sahip çıkmakta o kadar önemli. Şimdi tam zamanı, elimizden geleni yapalım ve gururla takımımızı destekleyelim" diye konuştu.

KOMBİNE FİYATLARI

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in yeni sezonda oynayacağı maçların kombine biletleri 3 bin, 2 bin 500, 2 bin, bin 500, bin ve 450 liradan satılacak.

FİKSTÜR KURA ÇEKİMİ CUMA GÜNÜ

Öte yandan, Basketbol Süper Ligi’nin fikstür çekimi 20 Ağustos Cuma günü saat 11:00 de gerçekleştirilecek.