Aktaş: Büyük ölçüde takım kadrosunu tamamladık – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Aktaş: Büyük ölçüde takım kadrosunu tamamladık

Aktaş: Büyük ölçüde takım kadrosunu tamamladık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Temmuz 2021 Cumartesi - 12:43Güncelleme: 17 Temmuz 2021 Cumartesi - 14:21
Aktaş: Büyük ölçüde takım kadrosunu tamamladık

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başantrenörü Zafer Aktaş, takım kadrosunu büyük ölçüde tamamladıklarını belirtti.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başantrenörü Zafer Aktaş, ilk kez yer alacakları ING Basketbol Süper Ligi'nde sıkıntısız bir sezon geçirmek için planlamalar yaptıklarını ifade etti. Geride kalan sezonda emeklerinin karşılığını aldıklarını kaydeden Aktaş," Çok değerli bir ligde, çok değerli takımların olduğu bir ligde şampiyonluğa ulaştık. Umarım önümüzdeki yıllarda ING Basketbol Süper Ligi'nde kalıcı ve sürdürülebilir bir başarı elde edebiliriz" dedi.

Süper lig için hem saha içi hem de saha dışı organizasyon hazırlıklarının son hızla devam ettiğini söyleyen Aktaş," Teknik ekip olarak büyük ölçüde takım kadrosunu tamamladık. Şu an için kalan son parça 1 numara için alacağımız yabancı oyuncu , onu da kısa sürede halledeceğimizi düşünüyorum. Yönetimimiz de saha dışında çok büyük çaba ve özveriyle çalışarak Denizli halkının gurur duyacağı bir organizasyon yaratıyor. İnşallah seyircimizle de buluşarak, çok güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.