Merkezefendi Basket’ten ihtiyaç sahipleri için atkı, bere, eldiven çağrısı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Basket’ten ihtiyaç sahipleri için atkı,...

Merkezefendi Basket’ten ihtiyaç sahipleri için atkı, bere, eldiven çağrısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Aralık 2023 Cuma - 11:58Güncelleme: 1 Aralık 2023 Cuma - 11:59
Merkezefendi Basket’ten ihtiyaç sahipleri için atkı, bere, eldiven çağrısı

Merkezefendi Belediyesi basket, “Baskette İyilik” organizasyonuyla sporseverlere Darüşşafaka maçına “atkı, bere ve eldiven” ile gelmeleri çağrısında bulundu. Toplanacak bu ürünler PASVAK aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Merkezefendi Belediyesi Basket, yarın oynanacak Darüşşafaka karşılaşmasıyla farklı bir etkinlik gerçekleştirecek. “Baskette İyilik” mottosuyla maça gelecek basketbol severlere atkı, bere ve eldivenle gelmeleri çağrısında bulundu.

Toplanacak atkı, bere ve eldivenler, Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK) aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Kulüp Başkanı Başkanı Veli Deveciler, etkinlikle ilgili “Toplumda farkındalık oluşturarak, paylaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirmek adına böyle bir etkinlik yapıyoruz. Darüşşafaka maçında ihtiyaç sahipleri için herkes yanında atkı-bere-eldiven ne bulduysa getirsin. Denizli’den bir meşale yakalım. Taraftarlarımızın yapacağı yardımcılarla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzlerini güldürelim, bu çağrıya kayıtsız kalmayalım” açıklamasını yaptı.

Merkezefendi Belediyesi Basket - Darüşşafaka karşılaşması yarın (Cumartesi) saat 15.30’ da Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak.