Merkezefendi Belediyesi Basketbol Gelişim Ligi seçmeleri başladı – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi Basketbol Gelişim Ligi seçmeleri...

Merkezefendi Belediyesi Basketbol Gelişim Ligi seçmeleri başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Ağustos 2021 Salı - 10:27Güncelleme: 10 Ağustos 2021 Salı - 11:03
Merkezefendi Belediyesi Basketbol Gelişim Ligi seçmeleri başladı

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in, Basketbol Gelişim Ligi seçmeleri başladı.

Yukatel Merkezefendi Basket Başkanı Veli Deveciler, Asbaşkan Veli Tefenlili, Genel Menajer Evren Yenice, İdari Menajer Mustafa Soğancı, teknik heyet ve altyapı teknik ekibinin katıldığı seçmeler 2 etap halinde gerçekleşecek. Yaklaşık 60 sporcunun katıldığı seçmelerde, 2002 ve 2006 doğumlu sporcular yer aldı.

Genel Menajer Evren Yenice, seçmelerle ilgili açıklamasında, “Katılım beklediğimizin üzerinde oldu. Sağ olsunlar geldiler, oyunculara ve ailelerine teşekkür ederiz. İnşallah bu arkadaşlarımız arasından Yukatel Merkezefendi'ye Basketbol Süper Ligi ekibine yakışacak bir şekilde bir takım kurmaya çalışacağız. Yönetim kurulumuz  her türlü olanağı sağlıyor. Bizler burada en iyi şekilde seçmeleri gerçekleştirerek, Basketbol Gelişim Ligi’nde güzel şeyler yapmaya gayret edeceğiz. Biz altyapıda da bir seçme yapacağız. Denizlili çocukları çok istiyoruz. Fakat duruma göre bakacağız, şu anda bir şey söylemek zor. Altyapıda da seçme yapacağız. Bunun yanında spor okulu projemiz de var” dedi. 

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Başkanı Veli Deveciler ise, “Gerçekleştirdiğimiz seçmelerde Denizlili  oyuncularımız olacak mutlaka. Basketbol Gelişim Ligi’nde Denizli'yi temsil edecek bir takımımız oluyor. Altyapı ile alakalı çok güzel çalışmalarımız var. Denizli  için kalıcı bir şeyler yapmak istiyoruz. Şu anda tamamen profesyonel bir ekip kurduk” diye konuştu.