Deveciler: Alt sıralarla bağımızı koparmak istiyoruz – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Deveciler: Alt sıralarla bağımızı koparmak istiyoruz

Deveciler: Alt sıralarla bağımızı koparmak istiyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Mart 2022 Salı - 16:45Güncelleme: 22 Mart 2022 Salı - 17:07
Deveciler: Alt sıralarla bağımızı koparmak istiyoruz

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Başkanı Veli Deveciler, bu hafta oynayacakları Tofaş maçını da kazanıp, alt sıralarla bağı koparmak istediklerini belirtti.

ING Basketbol Süper Ligi’nde son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkati çeken Merkezefendi Belediyesi Basket’te yüzler gülüyor. Beşiktaş Icrypex, Pınar Karşıyaka ve Galatasaray NEF’i yenerek rahat bir nefes alan Denizli temsilcisinde şimdi hedef hafta sonunda oynanacak Tofaş maçı.

Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan karşılaşmada Tofaş’a 20 sayı farkla yenilen Merkezefendi Belediyesi, rakibinden rövanşı almak istiyor. Bu maçla ilgili açıklamada bulunan kulüp başkanı Veli Deveciler, “Sezon başında planladığımız noktaya geldik. Beşiktaş, Karşıyaka ve Galatasaray gibi zor rakipleri mağlup ederek güven kazandık. Bu haftada Denizli’de Tofaş’ı konuk edeceğiz. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Denizli’de taraftarımızın da desteğiyle daha iyi oynuyoruz” dedi.

Pamukkale Üniversitesi Spor Kompleksi’ndeki Tofaş maçını da dolu tribünler önünde oynamak istediklerini söyleyen Deveciler, “ Herkesin bu keyfi yaşamasını istiyoruz. Takımımızı destekleyelim ve her geçen gün büyüyen bu sevgiyi ve basketbol heyecanını birlikte paylaşalım. Bizler ve takımımız başarılı Denizli halkı ile paylaşmak istiyoruz. PAÜ Spor Salonu’nu dolduralım. Birlikte daha güçlüyüz” diye konuştu.

ING Basketbol Süper Ligi’nin 25’inci haftasında oynanacak olan Tofaş karşılaşması 26 Mart Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak.