Merkezefendi Basket koçu Aktaş’dan taraftarlara teşekkür – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Basket koçu Aktaş’dan taraftarlara teşekkür

Merkezefendi Basket koçu Aktaş’dan taraftarlara teşekkür

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Kasım 2022 Salı - 10:24Güncelleme: 22 Kasım 2022 Salı - 10:25
Merkezefendi Basket koçu Aktaş’dan taraftarlara teşekkür

Denizli’nin Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Basket’in koçu Zafer Aktaş, Manisa Büyükşehir Belediyespor maçında takımı destekleyen taraftarlara teşekkür etti.

Merkezefendi Belediyesi Basket’te yüzler gülüyor. Sezona iyi başlayamayan ve peş peşe yenilgiler alan Merkezefendi Belediyesi Basket, son üç karşılaşmada elde edilen üç galibiyetle rahat bir nefes aldı.

Karşılaşma sonrası değerlendirmede bulunan takımın koçu Zafer Aktaş, "İki takım için de önemli ve zor geçecek bir maçtı. Bizim hücum ritmimizi erken bulmamız maçı erken götürmemizi sağladı ama savunma kısmında da belli periyotlarda da ciddi anlamda efor verdik. Hücum ribaundlarında çok sıkıntımız oldu, rakibe çok ribaund verdik. Orayı biraz daha kontrol edebilsek daha rahat olabilirdi işler. Çok zor bir lig. Henüz ne aldığımız galibiyet sayısı yeterlidir ne de lig bitmiştir. Biz çalışmaya devam edip kazanabildiğimiz kadar kazanmaya uğraşacağız" dedi.

Taraftar desteğine de vurgu yapan Aktaş, "İki paragraf açmak istiyorum. İlki güzel olan, müthiş olan ve bu salonu dolduran Denizli taraftarına. Gerçekten Denizli halkı basketbolu seviyor ve bu takım ligi hak ediyor. İkinci paragrafı da Arca Tülüoğlu’na açmak istiyorum. Bugün inanılmaz bir müdafaa yaptı, hücumda da çok etkili oynadı. Bu tarz Türk oyuncularımızın sahada gösterdiği bu performansı görmek bizi çok mutlu ediyor" diye konuştu.