Aktaş: Her maçımız bir final – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Aktaş: Her maçımız bir final

Aktaş: Her maçımız bir final

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Ocak 2024 Pazartesi - 11:07Güncelleme: 15 Ocak 2024 Pazartesi - 11:07
Aktaş: Her maçımız bir final

Merkezefendi Belediyesi Basket Başantrenörü Zafer Aktaş, son haftalardaki iyi oyunun karşılığını Galatasaray galibiyeti ile aldıklarını, ligin kalan bölümünde oynayacakları her maçın bir final havasında geçeceğini belirtti.

Merkezefendi Belediyesi Basket Başantrenörü Zafer Aktaş, İstanbul’da 102-87 kazandıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalanGalatasaray’ı yenerek kendileri için çok değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

“BİREYSEL PERFORMANSI ARTIRDIK”

Son haftalarda iyi ve güzel basketbol oynadıklarını kaydeden Ataş, “Topu paylaşıyoruz. Özellikle bireysel performanslarımızı hem savunma tarafında hem hücum tarafında üst seviyeye çıkardık. Galatasaray maçında bunun meyvesini aldık. Bu sezon deplasmanda kazandığımız ikinci maç” dedi.

“SON DAKİKALARI OYNAMAYI BAŞARDIK”

Maçın içerisinde de çok fazla sakatlık ve sıkıntı yaşadıklarını anlatan Aktaş, “Faul problemleri oldu. Jalen’ı kaybettik. Badzim’i son 3-5 dakika sakat oynattık. Ona rağmen bu sefer maçın son dakikalarını iyi oynamayı başarabildik. Bu da bir süreç tabi. Bunu öğreniyoruz. Geçen hafta dersini aldık, bu hafta ise sahaya çıkıp bunu uygulayabildik” diye konuştu.

Oyuncuların ve ekibinin canla başla çalıştığını belirten Aktaş, “İnşallah bundan sonra bizim için her maç final. Önümüzdeki hafta yine çok önemli rakiple oynayacağız kendi sahamızda. Hemen sakatlıklarımızı iyileştirip o maça hazırlanmaya çalışacağız. Moses Wright, geldiğinden beri çok değerli katkı veriyor. Nathaniel Mason, özellikle son haftalarda tam liderlik vasıflarını sahaya yansıtmaya başladı. Lomazs ayrıldıktan sonra da bizim kaptanımız oldu ve hem saha içinde hem saha dışında da ekip için canla başla çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.