Tefenlili: Yaz transfer dönemi bizim için hareketli geçti – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Tefenlili: Yaz transfer dönemi bizim için...

Tefenlili: Yaz transfer dönemi bizim için hareketli geçti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Eylül 2023 Çarşamba - 17:37Güncelleme: 6 Eylül 2023 Çarşamba - 17:38
Tefenlili: Yaz transfer dönemi bizim için hareketli geçti

Denizli’nin Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Basket’te yeni sezon hazırlıkları sürerken, Asbaşkan Veli Tefenlili, yaz transfer döneminin kendileri adına hareketli geçtiğini söyledi.

28 Eylül’de başlayacak Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi öncesinde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımında hazırlıklar devam ediyor. 14-16 Eylül tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek Ege Cup’a katılacaklarını kaydeden Asbaşkan Veli Tefenlili, “Güzel bir hazırlık dönemini geride bıraktık. İnşallah güzel bir dönem geçirmiş olacağız. Takımın birbirine adapte olması ve alışma dönemi için bu turnuvalar önemli bir yer ediniyor. Bu hazırlıklarla takımı iyi bir seviyeye çıkaracağız” dedi.

Yaz transfer döneminin kendileri adına hareketli geçtiğini belirten Tefenlili, “Geçen sezonki takımımızı tamamen yeniledik. Sezon sonunda yaptığımız çalışmalarla takımımızı oluşturduk. Güzel, genç, dinamik bir takım olduk. Kendini ispat etmiş, iyi yerlerde oynamış bir oyuncu topluluğumuz var” diye konuştu.

Denizli’de basketbola olan ilginin kendilerini sevindirdiğini söyleyen Tefenlili, “Takıma olan ilgi çok iyi durumda. Locaların tamamı bitti. Saha içi koltuklarımızın yüzde 65’ini sattık. Kombine satışlarımız devam ediyor. Bunlar bizim için çok önemli. Ne kadar çok destek alırsak, şehir ne kadar destek sağlarsa, bunun takım olarak geri dönüşü de bir o kadar iyi olacak” ifadelerini kullandı.