Merkezefendi Belediyesi, Başkarcı’da iftar yemeği verdi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi, Başkarcı’da iftar yemeği verdi

Merkezefendi Belediyesi, Başkarcı’da iftar yemeği verdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mart 2024 Cuma - 12:51Güncelleme: 29 Mart 2024 Cuma - 12:51
Merkezefendi Belediyesi, Başkarcı’da iftar yemeği verdi

Merkezefendi Belediyesinin, iftar yemeği programını Başkarcı Mahallesi ile sürdürdü. Belediye Başkanı ve CHP’nin Başkan Adayı Şeniz Doğan, iftarda mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Merkezefendi Belediyesinin, mahalle iftarları devam ediyor. İftar sofrası bu kez Başkarcı Mahallesi’nde kuruldu. İftara meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, muhtarlar ve vatandaşlar katılım sağladı.

Gönül sofrasını dolduran mahalle sakinleri ezanın okunmasıyla oruçlarını hep birlikte açtı. İftar programının ardından tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sunuldu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, burada yaptığı konuşmada, “Hemşehrilerimizle beraber el ele, omuz omuza gönül sofralarında bir araya geliyoruz. Aynı sofrada olmanın mutluluğunu ve huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Hep birlikte dualar ediyor, oruçlarımızı açmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizle yan yana olmak, aynı sofrada muhabbet etmek bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin” dedi.

Merkezefendi Belediyesinin iftar yemeği programına bugün Hacıeyüplü Mahallesi ile devam edilecek. İftar yemeği Şehit Teğmen Bekir Can Kerek Parkı Yanı’nda verilecek.