Merkezefendi Belediye Orkestrası online konser verdi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediye Orkestrası online konser verdi

Merkezefendi Belediye Orkestrası online konser verdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Şubat 2021 Pazar - 13:05Güncelleme: 7 Şubat 2021 Pazar - 13:05
Merkezefendi Belediye Orkestrası online konser verdi

Merkezefendi Belediye Orkestrası, sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı evlerinden çıkamayan vatandaşlar için online konser verdi.

Sanatçılar Oğuz Aksaç ve Tanju Güneş, Merkezefendi Belediye Orkestrası’nın konuğu oldu. Aksaç ve Güneş, Merkezefendi Belediye Orkestrası solisti Tayfun Tunç ile birlikte türkü ve şarkıları seslendirdi. İlgiyle izlenen canlı konserde vatandaşlar, sosyal medya üzerinden birçok türkü ve şarkı istediğinde bulundu.

Merkezefendi’yi sanat ve sanatçıyla buluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Şeniz Doğan, büyük bir heyecan ve özveriyle çalıştıklarını söyledi. Doğan, “Ağzınıza, yüreğinize sağlık. Pandemiden dolayı zor günler geçiriyoruz. Koşullar çok ağır. Bizler de bu dönemde bir nebze de olsa hemşehrilerimize moral olmak istiyoruz. Bir söz vermiştik. Merkezefendimizi sanat ve sanatçıyla buluşturacağız diye. Sözümüzü tutmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu bizim için çoğu yapısal projeden daha önemli. Burada birçok branşta kurs veriyoruz. Her çocuğumuz enstrümanla buluşsun, tanışsın ve enstrümana dokunsun istiyoruz. Çocuk Senfoni Orkestrası kurmak istiyoruz ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Pandemi biter bitmez hemşehirlerimizle mahallelerimizde konserler vermek istiyoruz. Bir aileyiz. Bu aile de Merkezefendi için hizmet ediyor. Herkesi kucaklayarak hizmet erdiyoruz. Hemşehrilerimizin desteği ve güveni çok önemli. Büyük bir heyecan ve özveriyle çalışıyoruz. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu günlerde bir araya gelmek dileği ile” dedi.