Merkezefendi Belediye Basket, Fenerbahçe’yi bekliyor – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediye Basket, Fenerbahçe’yi bekliyor

Merkezefendi Belediye Basket, Fenerbahçe’yi bekliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Aralık 2022 Cuma - 12:17Güncelleme: 16 Aralık 2022 Cuma - 12:17
Merkezefendi Belediye Basket, Fenerbahçe’yi bekliyor

Merkezefendi Belediyesi Basket, pazar günü lig ve Euroleague lideri ile karşılaşacak. Kulüp başkanı Veli Deveciler, zor karşılaşmadan kazanan olarak ayrılmak istediklerini belirtti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 4 galibiyeti bulunan ve orta sıralarda tutunmaya çalışan Merkezefendi Belediyesi Basket, pazar günü önemli bir maça çıkacak. Tek yenilgili lig lideri Fenerbahçe maçı için son hazırlıklarını yapan yeşil-siyahlı takım salondan galibiyetle ayrılan taraf olmak istiyor.

BİLETLER TÜKENDİ

Karşılaşmayla ilgili açıklamada bulunan kulüp başkanı Veli Deveciler, iç saha maçlarında takımı yalnız bırakmayan Denizlili basketbolseverlere teşekkür ederken, Fenerbahçe karşılaşması biletlerinin tükendiğini söyledi.

“KAZANMA İNANCIMIZI ORTAYA KOYACAĞIZ”

Kendilerini zor bir karşılaşmanın beklediğini belirten Deveciler, “Türkiye Sigorta Basketbol ligi ve Euroleague lideri Fenerbahçe’yle oynuyoruz. Takımımız hafta boyunca çok iyi çalıştı, kendimize güveniyoruz. Zor bir maç olacak ama kazanmak için gereken mücadeleyi vereceğiz. Rakibimize ve tüm Türkiye’ye güçlü bir takım olduğumuzu, harika seyircimizin nasıl takımla birlikte olduğunu ve kazanmaya olan inancımızı bir kez daha göstereceğiz. Pazar akşamı güzel bir basketbol gecesi olacak ve umarım kazanan taraf biz oluruz" dedi.