Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan’dan ziyaretler – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan’dan ziyaretler

Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan’dan ziyaretler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Şubat 2024 Perşembe - 17:55Güncelleme: 15 Şubat 2024 Perşembe - 17:57
Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan’dan ziyaretler

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ziyaretleriyle toplumun farklı kesimleriyle temas kurarken, “çözümün kalbinde olmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.

Merkezefendi’nin CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan, seçim çalışmalarını çeşitli ziyaretler ile sürdürüyor. Doğan’ın ziyaret duraklarından birisi geçen yıl ekim ayında hizmete açılan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi oldu.

Burada düzenlenen kurs ve aktivitelere katılanlar ile sohbet eden, isteklerini dinleyen Doğan, “Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezimizi ziyaret ettim. Gençlerimizin ilçemize kazandırdığımız Gençlik ve Yaşam Merkezlerimize gösterdikleri ilgi bizim için gurur verici. Gençlerimizin keyifli ve verimli zaman geçirmeleri için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“KADINLARA DESTEĞİ ARTIRDIK”

Merkezefendi Belediyesinin kadınlara sağladığı destekle ilgili de değerlendirmede bulunan Doğan, “Kadınlarımıza yönelik küçükbaş hayvan desteği ile hayvan sayımızı 1 yılda 3 katına çıkardık. Biz
Merkezefendi için çözümün kalbinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MÜFTÜ’DEN ZİYARET

Öte yandan, Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu ve beraberindeki heyet, Doğan’ı ziyaret etti. Pamuklu, ziyaretinde Doğan’a “Kur'an Yolu Meali” hediye etti.