Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’dan sanayi sitesinde esnaf ziyaretleri – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’dan sanayi...

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’dan sanayi sitesinde esnaf ziyaretleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Şubat 2024 Cuma - 15:21Güncelleme: 16 Şubat 2024 Cuma - 15:21
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’dan sanayi sitesinde esnaf ziyaretleri

Merkezefendi’nin CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan, seçim çalışmalarını İkinci Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretleriyle sürdürdü. Doğan, selamlaşıp, hayırlı işler dilediği esnafa “Sizlerle birlikte üretip, birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Yerel seçime dönük çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İkinci Sanayi Sitesi’nde CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Esnafla sohbet eden, isteklerini dinleyen Doğan, bugüne kadar yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu, yeni döneme ilişkin plamlama ve projeleri anlattı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 2. Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelerek esnafları teker teker ziyaret etti.

Esnafın toplumun önemli bir kesimini oluşturduğunu, her zaman onların yanında olduklarını söyleyen Doğan, “Esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler, hayırlı cumalar diledim. Tüm esnaflarımıza güler yüzleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum. Merkezefendimiz için esnaflarımızla hep birlikte üretmeye, durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.