Doğan’dan kültür ve sanat projesi: Galeri Merkezefendi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan’dan kültür ve sanat projesi: Galeri...

Doğan’dan kültür ve sanat projesi: Galeri Merkezefendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mart 2024 Çarşamba - 15:34Güncelleme: 27 Mart 2024 Çarşamba - 15:35
Doğan’dan kültür ve sanat projesi: Galeri Merkezefendi

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, ilçeyi sanat ve kültür merkezi haline getirmek adına ‘Galeri Merkezefendi’ projesini hayata geçirmeyi istediklerini söyledi.

Sanat ve kültüre katkı sunacak projeleri yeni dönemde dah da artırmak istediklerini kaydeden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ‘Galeri Merkezefendi’yi tanıttı.

İlçeyi sanatın ve kültürün merkezi haline getirmek için gayret gösterdiklerini belirten Doğan, “Bu proje ile Merkezefendi'de kültürel etkileşim artacak, sanatçıların eserleri sanatseverlerle buluşacak, kültürel miras zenginleşecek, yerel sanat eserlerinin yanı sıra ulusal ve uluslararası sanatçıların eserlerini de sergilenecek ve sanat toplumda daha geniş bir kitleye ulaşacak” dedi.

Sanatsal ve kültürel anlamda başka bir boyuta geçtiklerini söyleyen Başkan Doğan, “Merkezefendi'de kültürel etkileşimi arttırmak için sanatçılarımızın eserlerini sanatseverlerle buluşturuyoruz. Kültür ve sanat merkezlerimizde ortaya çıkan eserlerimizi kendi galerilerimizde sergileyeceğiz. Farklı sanat disiplinlerini kapsayacak olan bu alanda ulusal ve uluslararası sanatçılarımıza yer vereceğiz” ifadelerini kullandı.