Doğan, Yeşilyayla Mahallesi’ni ziyaret etti – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan, Yeşilyayla Mahallesi’ni ziyaret etti

Doğan, Yeşilyayla Mahallesi’ni ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Şubat 2024 Perşembe - 13:17Güncelleme: 1 Şubat 2024 Perşembe - 13:17
Doğan, Yeşilyayla Mahallesi’ni ziyaret etti

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Yeşilyayla Mahallesini ziyaretinde vatandaşların isteklerini dinledi, yapılacak çalışmalar ve projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Mahalle ziyaretlerini yoğun tempoda sürdüren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın bu kez durağı Yeşilyayla Mahallesi oldu. Mahalle sakinlerini selamlayan Doğan, düzenlenen toplantıda da bugüne kadar yapılan çalışmalar ile önümüzdeki dönemde uygulamaya konulması planlanan projelerle ilgili bilgi verdi.

Amaçlarının ilçe halkına en iyi ve en güzel hizmeti sunmak olduğunu vurgulayan Doğan, “İlçemizde yaşayan hemşehrilerimizin her zaman fikirleri ve görüşleri bizim için çok kıymetli. Tüm mahallelerimize en iyi hizmeti götürmek için gayret gösteriyoruz. Güler yüzlü karşılamanızdan ve misafirperverliğinizden dolayı Yeşilyayla Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum.Daha güzel günler ve yeni projelerimiz için hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yeşilyayla Mahallesi sakinlerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Doğan, kendisine iletilen istekleri de dinledi.