Doğan: Yeni dönemde Mobil Sağlık TIR’ı projesini hayata geçireceğiz – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Yeni dönemde Mobil Sağlık TIR’ı...

Doğan: Yeni dönemde Mobil Sağlık TIR’ı projesini hayata geçireceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Mart 2024 Çarşamba - 15:53Güncelleme: 20 Mart 2024 Çarşamba - 15:53
Doğan: Yeni dönemde Mobil Sağlık TIR’ı projesini hayata geçireceğiz

Merkezefendi Belediyesinin CHP’li Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, yeni dönemde hayta geçirecekleri Mobil Sağlık TIR’ı ile birlikte sağlık hizmetlerine ulaşmanın daha kolay ve hızlı olacağını söyledi.

Sağlıklı bir Merkezefendi hedefiyle projeler gerçekleştirdiklerini dile getiren Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, yeni dönem projelerini duyurmaya devam ediyor.

Daha önce ilçeye kazandırılan Sağlık Kabini ile vatandaşın pansuman, iğne, serum ve tansiyon ölçümü gibi sağlık ihtiyaçları için hastanelerde uzun uzun sıra beklemesinin önüne geçildiğini kaydeden Doğan, “Şimdi de Mobil Sağlık TIR’ı projesini hayata geçirerek sağlık hizmetlerini doğrudan vatandaşın ayağına götürmek amaçlıyoruz” dedi.

Sağlığın herkesin hakkı olduğunu ve bunu sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Doğan, “Sağlık kabinimizle 8 ayda 2 bin 55 vatandaşımıza hizmet verdik. Bu kabinler ihtiyaç duyulan noktalarda açılmaya devam edecek. Fakat şimdi sağlıklı Merkezefendi hayalimizi daha da büyütüyoruz. Muayene odalarının, röntgenin, tarama alanlarının, göz ve diş kliniğinin, taşınabilir laboratuvar ekipmanlarının bulunacağı Mobil Sağlık TIR’ı ile acil durumlarda felaket bölgelerine ve engellilere yönelik özel erişilebilirlik düzenlemeleriyle hızlı sağlık hizmeti ulaştırmak için hazırız” diye konuştu.