Doğan ve çocuklardan 23 Nisan’a özel ahşap boyama etkinliği – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan ve çocuklardan 23 Nisan’a özel...

Doğan ve çocuklardan 23 Nisan’a özel ahşap boyama etkinliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Nisan 2021 Cumartesi - 11:00Güncelleme: 24 Nisan 2021 Cumartesi - 14:10
Doğan ve çocuklardan 23 Nisan’a özel ahşap boyama etkinliği

Merkezefendi Belediyesince düzenlenen etkinlikte Başkan Şeniz Doğan ve katılım için başvuru yapan çocuklar ahşap boyadı.

Merkezefendi Belediyesi’nce  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla internet üzerinden başvuru yapan Merkezefendili çocuklara ahşap boyama seti hediye edildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, oğlu Reşat Çınar Doğan ile birlikte Zoom programı üzerinden çocuklarla ahşap boyama etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan çocuklar, mutlu olduklarını belirterek Doğan’a söyleyerek teşekkür etti.

Çocukların kendileri için büyük bir değere sahip olduğunu  ve onların geleceğin teminatı olduklarını belirten Doğan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gün boyu gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile büyük bir coşku ile kutladık. Günün sonunda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu bayramı armağan ettiği, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ile birlikte bir etkinlik gerçekleştirdik. Çocuklarımıza hediye ettiğimiz ahşapları online olarak birlikte boyadık. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, bizler için çok değerliler. Tüm çocuklarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum’ dedi.

Öte yandan, ahşap boyama etkinliği bugün de devam edeceği kaydedildi.