Doğan, STK temsilcileriyle buluştu, birlik ve dayanışma mesajı verdi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan, STK temsilcileriyle buluştu, birlik ve...

Doğan, STK temsilcileriyle buluştu, birlik ve dayanışma mesajı verdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Mart 2024 Perşembe - 16:25Güncelleme: 7 Mart 2024 Perşembe - 16:26
Doğan, STK temsilcileriyle buluştu, birlik ve dayanışma mesajı verdi

İlçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, birlik ve dayanışmaya önem verdiklerini söyledi.

Görev süresi boyunca ilçede ve kentte faaliyet gösteren dernekler, sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları ile iş birliği içinde olan Şeniz Doğan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesi STK temsilcileriyle buluştu.

 

Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleşen buluşmada konuşan Doğan, Kuruluşlarına 5 yıl içerisinde hayata geçirdikleri ve yeni dönemde yapılacak olan çalışmaları anlattı.

Merkezefendi’de dayanışmaya ve birlik olmaya önem verdiklerini kaydeden Doğan, dernekler ile uyum içinde çalıştıklarını, Merkezefendi’ye büyük katkı sağladıklarını ve bu sebeple iş birliği içerisinde olmanın çok önemli olduğunu belirtti.

Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Doğan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü de kutlayarak, kadınların gücü ve sevgisiyle daha çok güzel işler başaracaklarını dile getirdi.