Doğan Şirinköylülerin isteklerini dinledi – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan Şirinköylülerin isteklerini dinledi

Doğan Şirinköylülerin isteklerini dinledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Aralık 2023 Perşembe - 11:40Güncelleme: 28 Aralık 2023 Perşembe - 11:40
Doğan Şirinköylülerin isteklerini dinledi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Şirinköy Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti, isteklerini dinledi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, mahalle ziyaretlerini Şirinköy ile sürdürdü. Doğan’ın, Şirinköylüler ile bir araya geldiği toplantıya Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Hüdai Tirit, Plan ve Proje Müdürü Bedrettin Furkan Büyükpamukçu ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ali Beceren katıldı.

Toplantıda, mahalle sakinlerinin istek ve görüşlerini dinleyip sohbet eden Doğan, Merkezefendi Belediyesinin hizmetleri ve planlamalarıyla ilgili de bilgilendirmede bulundu.

Amaçlarının her zaman vatandaşa ve ilçeye en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu belirten Doğan, Şirinköy Mahallesi sakinlerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Doğan, “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren ilçemizi ortak akıl ile birlikte geliştiriyor ve güzelleştiriyoruz. Her zaman hemşehrilerimizin fikirleri ve görüşleri bizim için çok kıymetli. Tüm mahallelerimize en iyi şekilde hizmet götürmek için gayret ediyoruz. Güler yüzlü karşılamanızdan ve misafirperverliğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.