Doğan, projelerini açıklayacak – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan, projelerini açıklayacak

Doğan, projelerini açıklayacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Şubat 2024 Cuma - 11:54Güncelleme: 23 Şubat 2024 Cuma - 11:55
Doğan, projelerini açıklayacak

Merkezefendi’nin CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yeni döneme ilişkin projelerini yarın (cumartesi) gerçekleştirilecek toplantıyla açıklayacak. Proje ile hizmetleri tanıtım ve bilgilendirme programında, basketbolu geliştirmek için planlanan çalışmalar da yer alacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ikinci beş yıla yönelik projelerini yarın saat 15.00’te Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği toplantıyla açıklayacak. Doğan, yeni döneme ilişkin planlanan 60 projeyi kamuoyuyla paylaşacak.

2024-2029 dönemine yönelik planlamalar arasında basketbola yönelik yapılacak çalışmalara da yer verileceği belirtildi. Merkezefendi Belediyesi Basket’in Süper Lig’de yer almasıyla kentte basketbola olan ilgi hızla artması dikkatlerden kaçmıyor.

“BİZ BASKETBOL KENTİYİZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bu konudaki açıklamasında “Biz basketbol kentiyiz. Küçüğünden büyüğüne hem izleyen hem oynayan, sporun heyecanını basketbol ile yaşayan bir kentiz. Basketbol Süper Ligi’nde şehrimizi temsil eden Merkezefendi Belediyesi Basket takımımız, altyapımızda yetişen yüzlerce basketbolcumuz ve milli takımlara gönderdiğimiz gururumuz kızlarımız var. Basketbolu bu kadar seven bir kente, basketbolu geliştirmek için yapacağımız yatırımlarımız var. Yarın 15.00’te gelecek 5 yılda Merkezefendimize kazandıracağımız Proje ve Hizmetlerin Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısında buluşalım” dedi.