Doğan: Özel bireyler evde kalmasın – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Özel bireyler evde kalmasın

Doğan: Özel bireyler evde kalmasın

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Temmuz 2022 Perşembe - 12:00Güncelleme: 7 Temmuz 2022 Perşembe - 12:55
Doğan: Özel bireyler evde kalmasın

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi 2021-2022 eğitim öğretim dönemi, özel öğrencilerin hazırladığı gösteriler ile tamamlandı. Törende konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Özel bireyler lütfen evde kalmasın. Her alanda onları görmek istiyoruz” dedi.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen yıl sonu gösterisine Başkan Şeniz Doğan, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun, önceki dönem Denizli Belediye Başkanı Ali Marım, Engelsiz Yaşam Akademisi Veli Temsilcisi Yeter Çam, meclis üyeleri, muhtarlar, özel bireylerin aileleri ve vatandaşlar katıldı.

DOĞAN’DAN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR

Burada bir konuşma yapan Doğan, özel öğrencilere bir yıllık emekleri için teşekkür etti. Engelsiz Yaşam Akademisi’nin kendileri için özel olduğunu dile getiren Doğan, “Eğitimlerimizi sadece genel olarak değil, bireysel olarak da sağlıyoruz. Hem bünyemizdeki çalışma arkadaşlarımıza hem de Halk Eğitim Müdürlüğü üzerinden ekibimize dahil olan sevgili öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

“DENGEYİ KURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Engelli bireylerin istihdamı konusunda hassasiyet gösterdiklerini söyleyen Doğan, “Onlar bizim kıymetlimiz. Onların her zaman yanındayız. 2019 yılında Engelsiz Parkı açtık. Muhakkak parklarımızda engelli çocuklarımız için bir oyuncağı oraya yerleştiriyoruz. Her birey ve her özel her birey aynı ekonomik sosyal-kültürel şartlara sahip değil. Bu anlamda dengeyi kurmaya çalışıyoruz. Pandemi döneminde ulaşım ve birçok destek sağladık. Sosyal yardımlarımız var gücüyle devam ediyor” diye konuştu.

 

“ÖZEL BİREYLER EVDE KALMASIN”

Yalnızca özel bireylerin değil anne ve babalara da desek olmaya çalıştıklarını kaydeden Doğan, konuşmasında şunları söyledi:

“Özel bireyler lütfen evde kalmasınlar. Aileler çocuklarının elinden tuttular, dışarıya çıkardılar. Her alanda onları görmek istiyoruz. Özel bireylerimiz çok heyecanlılar. Ben de onları görünce çok heyecanlandım. Onların bu mutluluğu, onların bu sahneye özgüvenle çıkması, ailelerin bu sevinci bizim için çok kıymetli ve çok değerli. Yeter abla, özel çocuklarımızın, gençlerimizin hakkını sonuna kadar arıyor. Kendisine gerçekten çok teşekkür ediyorum.”

“HER ÇOCUK BENİM ÇOCUĞUM”
Engelsiz Yaşam Akademisi Veli Temsilcisi Yeter Çam ise, “Çocuklarımızın dışarıya çıkıp sosyalleşebilmesi için Merkezefendi Belediyesi elinden gelen gayreti ve özveriyi gösteriyor. Her çocuk benim çocuğum. Onlar mutluysa ben de çok mutluyum. Öğrencilerimiz sizin için gösteriye günlerce emek verdi ve hazırlandı. Onları gözünüz ile değil gönlünüzle izleyin” dedi.