Doğan: Merkezefendi’de kadınlarımız emekleriyle yaşama değer katıyor – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Merkezefendi’de kadınlarımız emekleriyle yaşama değer...

Doğan: Merkezefendi’de kadınlarımız emekleriyle yaşama değer katıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Temmuz 2023 Çarşamba - 15:31Güncelleme: 5 Temmuz 2023 Çarşamba - 15:32
Doğan: Merkezefendi’de kadınlarımız emekleriyle yaşama değer katıyor

Merkezefendi Kadın Kooperatifi’nin hizmet vermeyi sürdürdüğünü dile getiren Başkan Şeniz Doğan, “Merkezefendi’de kadınlarımız, emekleriyle yaşama değer katmaya devam ediyor” dedi.

Girişimci kadınlara destek olmak amacıyla Merkezefendi Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Kadınlara ekonomik kazanç sağlamaları ve toplumda etkin rol almalarını teşvik etmek amacıyla üç yıl önce hizmete açılan Merkezefendi Kadın Kooperatifi’nin vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Kooperatifte yerel ürünler ve kapsamlı yöresel gıdalar ile hazırlanmış kahvaltı, yemek, atıştırmalıklar, tatlılar ve içecekler bulunurken, kadınların da üretkenlikleri ve becerileri ile gelir elde etme imkanı bulduğu belirtildi.

Kadınların her zaman yanlarında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Güçlü kadınlarımızdan oluşan Merkezefendi Belediyesi Kadın Kooperatifimizde anne mutfağı tadında ve anne eli güveniyle hizmet vermeyi sürdürüyor.Kooperatif ile kadınları çalışma hayatına dahil ederek, gelir sahibi yapmak ve ekonomik anlamda güçlenmelerine katkıda bulunuyoruz.Hemşerilerimizi birbirinden lezzetli, güzel yiyecek ve içeceklerin üretildiği Kadın Kooperatifimize bekliyorum. Merkezefendi’de kadınlarımız, emekleriyle yaşama değer katmaya devam ediyor” dedi.