Doğan: Merkezefendi’yi vizyon ilçe yaptık – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Merkezefendi’yi vizyon ilçe yaptık

Doğan: Merkezefendi’yi vizyon ilçe yaptık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Şubat 2024 Çarşamba - 14:11Güncelleme: 7 Şubat 2024 Çarşamba - 14:11
Doğan: Merkezefendi’yi vizyon ilçe yaptık

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, mahalle ziyaretleriyle yapılan çalışmaları ve yeni döneme ilişkin projelerini anlatıp, destek istedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, mahalle ziyaretlerini Servergazi Mahallesi ile sürdürdü. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan’ın da katıldığı toplantıda mahalle sakinleri ile bir araya gelen Doğan, ilçeyi her yönden ileriye taşıyacak çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

“BİRLİKTE YÖNETİP, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Merkezefendi’ye en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Doğan, Servergazi Mahallesi sakinlerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Doğan, “5 yılda Denizli’nin vizyon ilçesi yaptığımız Merkezefendi’yi ve gelecek projelerimizi konuştuk. Yine hep birlikte yönetecek, hep birlikte nice güzel işler başaracağız” dedi.

Doğan, 2019’dan bu yana ilçede sosyal ve kültürel faaliyetlerin yoğun şekilde yapıldığını, çiftçi ve üreten kesimin farklı projelerle desteklendiğini, kadınların ürettiklerini satabilecekleri festivaller düzenlendiğini, Halk Süt ve Halk Ekmek ile binlerce aileye destek olduklarını anlattı.

Servergazi Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşları da dinleyen Başkan Doğan, yapılan ve yapılacak olan projeler ile hizmetler hakkında bilgilendirmede bulundu.