Doğan: Kreşlerimizde çocuklarımız hem eğleniyor hem öğreniyor – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Kreşlerimizde çocuklarımız hem eğleniyor hem...

Doğan: Kreşlerimizde çocuklarımız hem eğleniyor hem öğreniyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Eylül 2023 Perşembe - 13:57Güncelleme: 14 Eylül 2023 Perşembe - 13:58
Doğan: Kreşlerimizde çocuklarımız hem eğleniyor hem öğreniyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından Sevindik ve Muratdede Mahallesi’ne hizmete alınan kreşlerde yeni eğitim öğretim döneminin başlarken, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da, “Çocuklarımız eğlenirken öğreniyor, öğrenirken keşfediyor” dedi.

Eğitime yönelik çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesince, hizmete açılan kreşler ile hem çalışan annelere kolaylık sağlandığını hem de çocukların gelişimine katkıda bulunulduğunu ifade edildi.

Muratdede Mahallesi’ndeki Merkezefendi Belediyesi Gamateks Osman Aydınlı Gündüz Bakımevi ile Sevindik Mahallesi’ndeki Nuran-Mesut Uzunoğlu Gündüz Çocuk Bakımevi’nde yeni eğitim öğretim dönemi başladığı, minik öğrencilere okul öncesi eğitim verilerek gelişimlerine katkı sağlandığı belirtildi.

“ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENİYOR HEM EĞLENİYOR”

Konuyla ilgili açıklama yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Cıvıl cıvıl bakışları, hiç bitmeyen enerjileri ile çocuklarımız, eğlenirken öğreniyor, öğrenirken keşfediyor. Adil bir eğitim ile mutlu bir geleceğe adım adım ilerliyor. Bizler de onların geleceği için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Bu merkezlerimizdeki amacımız daha ilkokula bile başlamayan çocuklarımızı çağdaş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını, bayrağını ve milletini seven bireyler olarka yetiştirmek. Annelerin işini kolaylaştırmak. Gönül rahatlığı ile çocuklarını emanet ederek çalışabilecekleri bir ortamda sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.