Doğan, iftar yemeğinde Sevindikliler ile bir araya geldi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan, iftar yemeğinde Sevindikliler ile bir...

Doğan, iftar yemeğinde Sevindikliler ile bir araya geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Mart 2024 Perşembe - 14:57Güncelleme: 14 Mart 2024 Perşembe - 14:57
Doğan, iftar yemeğinde Sevindikliler ile bir araya geldi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Sevindik Mahallesi’nde verilen iftar yemeğinde binlerce kişiyle bir araya geldi. Doğan, “Gönül soframızda hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Ramazan ayında orucunu birlikte açmak isteyen mahallelileri bir araya getiren Merkezefendi Belediyesi, iftar sofrasını Sevindik Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nde kurdu.

 

Merkezefendi Belediyesi, Sevindik Mahallesi’nde toplu iftar programını binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

İftar yemeğine CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, Denizli eski Belediye Başkanı Ali Marım, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemür, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları da katıldı.

İftar programına katılan Merkezefendililer, oruçlarını hep birlikte açtı. İftar programının ardından tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sunuldu.

DOĞAN: GÖNÜL SOFRAMIZI KURMAYA DEVAM EDİYORUZ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendili hemşehrilerim hepiniz iftar programımıza hoş geldiniz. Ramazan ayının o maneviyatını, ruhunu ve gönül sofralarımızın ikincisini bugün Sevindik Mahallesi'nde kurduk. Ramazan ayınız mübarek olsun. Ne zaman Sevindik Mahallesi'ne gelsek bizi bağrınıza bastınız, hep yanımızda oldunuz. Ramazan'ın ruhu, kardeşliği, barışı, mutluluğu ve huzurunu ilçemizde yaşatmaya devam ediyoruz” dedi.

ARPACI: BAŞKANIMIZ ŞENİZ DOĞAN, 1 AYDA DEĞİL 12 AY BOYUNCA YANINIZDA

Milletvekili Şeref Arpacı ise, “Sadece 1 ayda değil 12 ay boyunca yanınızda olan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yine bugün çok güzel bir etkinlikle gönül sofrasında bizleri bir araya getirdi. Başkanımıza bu gönül sofrasını kurduğu için çok teşekkür etmek istiyorum. Başkan Doğan, 12 ay boyunca derman belediyeciliği Denizli’ye ve Merkezefendi’ye kazandırdı” diye konuştu.

İFTAR SOFRASI GÜLTEPE MAHALLESİ'NDE KURULACAK

Merkezefendi Belediyesinin iftar yemeği programı bugün de Gültepe Mahallesi’nde gerçekleştirilecek. İftar yemeği Gültepe Pazar Yeri’nde verilecek.