Doğan: Hedefimiz sporla iç içe bir ilçe – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Hedefimiz sporla iç içe bir...

Doğan: Hedefimiz sporla iç içe bir ilçe

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Temmuz 2023 Cuma - 14:35Güncelleme: 7 Temmuz 2023 Cuma - 14:35
Doğan: Hedefimiz sporla iç içe bir ilçe

Merkezefendi Belediyesi tarafından açılan ücretsiz kurslara 2019 yılından bu yana 70 bin kişinin katıldığı belirtilirken, Başkan Şeniz Doğan ise hedeflerinin sporla iç içe bir ilçe olduğunu söyledi.

Merkezefendi Belediyesi spora ve sporcuya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda açılan futbol, basketbol, voleybol, tenis, badminton, robotik kodlama, cimnastik, halk oyunları, satranç ve akıl oyunları, pilates, zumba, fitness, izcilik ve güreş kurslarına 70 bin kişi katıldı.

İlçede yediden yetmişe tüm vatandaşların spora büyük bir ilgi gösterdiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bu alanda desteklerinin her zaman devam edeceğini söyledi.

SPORLA İÇ İÇE İLÇE HEDEFİ

Sağlıklı bir hayat ve yeni yetenekleri keşfetmek adına spor kurslarının önemli olduğunu ifade eden Doğan, şöyle konuştu:

“Çocuklarımıza spor kültürünü aşılamayı ve sporu bir yaşam biçimi haline getirmelerini, hemşehrilerimizin de evden çıkmalarını, spor yaparken sosyalleşmeleri için 2019 yılından itibaren düzenli olarak kurslar açıyoruz. Hem planlarımız hem de hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda açtığımız kurslarımıza yediden yetmişe tüm hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Bugüne kadar 70 bin Merkezefendili, hem yeteneklerini geliştirmek hem verimli vakit geçirmek hem de sağlık bir hayat sürmek üzere kurslarımızdan faydalandı, faydalanmaya da devam ediyor. Sporla iç içe olan bir ilçe hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

17 TESİSTE HİZMET

İlçedeki kursların, Selçukbey Spor Eğitim Merkezi, Alpaslan Spor Eğitim Merkezi, Akkonak Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, Merkezefendi Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, Gümüşçay Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, Şemikler Sosyal Tesisleri, Sevindik Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, Sümer Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, Gerzele Satranç Eğitim Merkezi, Servergazi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, Karahasanlı Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, Muratdede Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, Karaman Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, 1200 Evler Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, Adalet Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, Başkarcı Mahallesi Kadın Yaşam Merkezi ve Kayaköy TOKİ Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirildiği bildirildi.