Doğan güllerle karşılandı – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan güllerle karşılandı

Doğan güllerle karşılandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Nisan 2024 Perşembe - 09:58Güncelleme: 4 Nisan 2024 Perşembe - 09:58
Doğan güllerle karşılandı

Merkezefendi Belediye Başkanlığına yeniden seçilen , belediyeye gelişinde güller ile karşılandı. Coşkulu kalabalığa seslenen Doğan, zeybek oynamayı da ihmal etmedi.

Pazar günü yapılan yerel seçimde geçerli oyların yüzde 57,78’ini alarak ikinci kez seçilen Şeniz Doğan, mazbatasını aldı. Daha sonra da Merkezefendi Belediyesine gitti. Burada bekleyen coşkulu topluluk kendisini sevgi gösterileriyle ve güller atarak karşıladı.

 

Belediye önünde toplanan kalabalığa seslenen Doğan, “Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, iyi ki varsınız. Bundan tam beş yıl önce başlamıştı hikayemiz. Aynı heyecanı ve mutluluğu şimdi yine yaşıyorum. Tekrardan beni makama layık gördüğünüz için sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi.

“BU BELEDİYE, HALKIN BELEDİYESİ”

Çalışma arkadaşlarına da seslenen Doğan, “Belediyecilik siyasetin içinde belki ama bence siyaset üstü, ideoloji üstü bir kavram. Bu makam halkın makamı, bu belediye halkın belediyesi. Beş yıl boyunca kimseyi ötekileştirmeden, ayırmadan, eşit bir şekilde hizmet ettik. Söz veriyorum, yeni dönemde de bu düşüncemizi, bütün Merkezefendili hemşehrilerimizi kucaklamayı devam ettireceğiz. Adil ve şeffaf belediyeciliğimiz sürecek. Bizim dönemimizde hiçbir çocuk, kadın ve büyüğümüz kendini yalnız hissetmeyecek. Sizlerle birlikte, hemşehrilerimizin iyi gününde de kötü gününde de yanında olacağız. Beş yıldır Denizli’ye ve Türkiye’ye örnek olan Merkezefendi Belediyesinin başarısı sizlerin sayesindedir. Bizler, Merkezefendi Belediyesi olarak bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

“2019’DA MERKEZEFENDİ’YE GELEN BAHAR ŞİMDİ DENİZLİ’YE DE GELDİ”

Daha çok çalışacaklarını ve daha güzel işler yapacaklarının altını çizen Doğan, “2019’da Merkezefendi’ye gelen bahar, şimdi Denizli’ye de geldi. Türkiye’de güven, huzur, adalet, demokrasi yeniden tecelli etmeye başlayacak. Umudumuz var, gençliğimiz var, kararlılığımız var, enerjimiz var. Omuzlarımızdaki sorumluluğu biliyoruz. Çok güzel bir oy oranı ve farkla tekrar geldik. Hemşehrilerimizin bize olan inancı ve güveni tam. Şimdi artık daha güzel işler yapma, daha fazla çalışma zamanı” diye konuştu.

İLHAN: İNANDIK, BAŞARDIK, İYİ Kİ VARSINIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan da konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Hep birlikte inanmıştık. Önümüzde, elle tutulur, somut hizmetleri olan, herkesim imrendiği bir Belediye Başkanımız var. İnandık, başardık, iyi ki varsınız, iyi ki bizlerlesiniz. Bu başarı bizlere gösteriyor ki, birçok vatandaşımızın hayatına dokunmuşuz, kendimizi ifade edebilmişiz. Yolumuz açık olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Doğan ve Başkan İlhan zeybek oynadı.