Doğan, gazeteciler ile bir araya geldi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan, gazeteciler ile bir araya geldi

Doğan, gazeteciler ile bir araya geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Temmuz 2022 Perşembe - 14:35Güncelleme: 28 Temmuz 2022 Perşembe - 15:02
Doğan, gazeteciler ile bir araya geldi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi. Doğan, “her zaman yanınızdayız” mesajını verdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Başkarcı’daki Kırçiçeği Sosyal Tesisi’nde, kentteki medya kuruluşlarında görev yapan gazeteciler ile bir araya gelerek, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı. Etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun da katıldı.

Gazetecilere “her zaman yanınızdayız” mesajını veren Doğan, “24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle siz değerli basın emekçilerimiz ile bir araya geldik. Basının içinde bulunduğu sıkıntıları biliyoruz. Özlük haklarınızdaki sıkıntıları da biliyoruz. Siz basın emekçilerinin sonuna kadar Merkezefendi Belediyesi olarak yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim. Basın ve doğru gazetecilik çok önemli. Sizlerin doğru haberi halka ulaştırmanız, kamuoyuna ilgilendiren konularda gündem yaratmanız ve algı oluşturmanız aslında hepinizin bir sosyal sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Her basın temsilcisini bu sorumluluk ve gayretle çalıştığını görüyor ve düşünüyorum. Görev süremiz boyunca Denizli basınının nihayetinde sağduyulu davrandığını ve hakkaniyeti olduğunu gördük. Düşündüğünüzü yazabilmeniz için her zaman yanınızdayız. Bizler sizlerin bu işe emek ve gönül verdiğini biliyoruz” diye konuştu.