Doğan: Farklı branşlarda kurslarımız sürüyor – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Farklı branşlarda kurslarımız sürüyor

Doğan: Farklı branşlarda kurslarımız sürüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Ekim 2023 Çarşamba - 12:26Güncelleme: 11 Ekim 2023 Çarşamba - 12:27
Doğan: Farklı branşlarda kurslarımız sürüyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, farklı branşlardaki kursların devam ettiğini dile getirdi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçenin kültürüne ve tarihine ışık tutmak, sanatla iç içe bir nesil yetiştirmek amacıyla hizmete alınan Merkezefendi Sanat Merkezi’ndeki kurslar devam ediyor.

Merkezefendi Sanat Merkezi’nde; piyano, keman, gitar, perküsyon, bateri, bağlama, bas gitar, elektro gitar, çello, klarnet, şan, ritim ve orff gibi enstrüman kursları veriliyor. güzel sanatlar lisesine ve fakültesine hazırlanmak isteyen öğrencilere akademik resim kursunun da verildiği bildirildi. Aynı zamanda; seramik, tel kırma, ürün tasarım ve ev dekorasyonu kursları, ‘Merkez Çarşısı’na üye, ‘E-Ticaret’e meraklı ve bu konuda kendini geliştirmek isteyen girişimcilere de eğitim verildiği kaydedildi.

“SANAT İLE İÇ İÇE BİR NESİL YETİŞTİRİYORUZ”

Kültür ve sanat alanındaki faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Talepler doğrultusunda Merkezefendi Sanat Merkezimizde hemşehrilerimize ücretsiz kurs imkânı sunuyoruz. Merkezefendimizde yaşayan tüm hemşehrilerimizi sanat ile buluşturuyor, sanat ile iç içe bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Uzman kadromuz ve eğitim anlayışımız ile bir çok branşta kurslarımız devam ediyor. Merkezefendi, kültürün ve sanatın merkezi olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.