Doğan: Evde bakım hizmeti ile vatandaşlarımıza destek oluyoruz – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Evde bakım hizmeti ile vatandaşlarımıza...

Doğan: Evde bakım hizmeti ile vatandaşlarımıza destek oluyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Ekim 2023 Cuma - 11:10Güncelleme: 6 Ekim 2023 Cuma - 11:10
Doğan: Evde bakım hizmeti ile vatandaşlarımıza destek oluyoruz

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, evde bakım hizmeti ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olduklarını dile getirdi.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi tarafından, Evde Bakım Hizmetleri ile ilçede yaşayan bakıma ihtiyaç duyan özel bireyler, kronik hastalar ile 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyacını karşılandığı ifade edildi.

Hizmet kapsamında vatandaşlara ev temizliği, kuaför, fizik tedavi ve psikolojik danışmanlık konularında destek olunduğu, yaşam kalitelerinin artmasının hedeflendiği kaydedildi. Evde Bakım Hizmetleri’nden yararlanmak isteyenlerin 444 8 662 numaralı çağrı merkezinden ya da https://www.merkezefendi.bel.tr/evdebakim/adresinden kayıt yaptırıp bilgi alabileceği ifade edildi.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN YÜZÜ GÜLSÜN DİYE ÇALIŞIYORUZ”

İhtiyaç sahiplerine, onların yalnız olmadıklarını hissettirmek için çalıştıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Evde Bakım Hizmetlerimizi yaş almış, özel ihtiyaçlı ve bakıma ihtiyaç duyan hemşerilerimizin ayağına götürüyor, kişisel bakımlarından ev temizliğine kadar destek oluyoruz. Merkezefendimizde hiçbir hemşehrimizi yalnız bırakmadık, bırakmıyoruz. Bakıma ihtiyaç duyan hemşehrilerimizin yaşam koşullarını iyileştirmek için hizmetler gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin yüzünün gülmesi ve daha mutlu bir Merkezefendi için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu