Doğan: Çocuklarımıza süt ulaştırmaya devam ediyoruz – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Çocuklarımıza süt ulaştırmaya devam ediyoruz

Doğan: Çocuklarımıza süt ulaştırmaya devam ediyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Temmuz 2023 Salı - 14:15Güncelleme: 18 Temmuz 2023 Salı - 14:16
Doğan: Çocuklarımıza süt ulaştırmaya devam ediyoruz

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, halk süt projesinin sürdüğünü belirterek, “Ekonomik sorunların her geçen gün büyüdüğü bir dönemde, çocuklarımıza sütü ücretsiz bir şekilde ulaştırmaya devam ediyoruz” dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi tarafından başlatılan ‘Merkezefendi Halk Süt’ projesi ile 2 ile 5 yaş arasındaki her dört çocuktan üçüne süt ulaştırılıyorç

Süt fiyatlarının arttığı bir dönemde her ay 40 ton sağlıklı ve doğal süt,planlanan program dahilinde ekipler tarafındanücretsiz bir şekilde adreslere teslim edildiği belirtildi.

Çocuklar için yapılan her hizmetin çok değerli olduğunu söyleyen Başkan Şeniz Doğan, Merkezefendi Halk Süt’ü 2019’da hayata geçirdiklerini dile getirdi. Doğan, şu ifadeleri kullandı:

“Bir anne, bir baba çocuğuna süt alamıyorsa, bir çocuğumuz süt içemiyorsa büyük sorun var demektir. 2-5 yaş arasındaki çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmak, doğal ve sağlıklı süt içmesini sağlamak için Merkezefendi Halk Süt’ü 2019’da hayata geçirdik. Ekonomik sorunların her geçen gün büyüdüğü bir dönemde, bizler çocuklarımıza sütü ücretsiz bir şekilde ulaştırmaya devam ediyoruz. Bizim önceliğimiz her zaman çocuklarımızın gelişimi, eğitimi, sağlığı ve mutluluğu oldu. Aynı zamanda ailelerimizin ve süt üreticilerimizin de bir nebze olsun nefes almasını istedik. Çocuklarımızın, ailelerimizin ve üreticilerimizin her zaman yanındayız.”