Doğan, Kılıçdaroğlu ile görüştü – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan, Kılıçdaroğlu ile görüştü

Doğan, Kılıçdaroğlu ile görüştü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ekim 2021 Çarşamba - 19:57Güncelleme: 20 Ekim 2021 Çarşamba - 19:58
Doğan, Kılıçdaroğlu ile görüştü

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Merkezefendi CHP İlçe Başkanı Ali Osman Horzum ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

CHP Genel merzei’nde gerçekleşen ziyarette Doğan, Merkezefendi’de gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan çalışmalar ile projeler hakkında bilgi verdi. Doğan, ziyaret sonrası şu açıklamayı yaptı:

“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, İl Başkanımız Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Merkezefendi İlçe Başkanımız Sayın Ali Osman Horzum ile birlikte ziyaret ettik. Tarımdan kültüre, eğitimden kadına, her alandaki sosyal belediyecilik çalışmalarımız hakkında değerlendirmelerde bulunduk. İlçemize kazandırdığımız ve kazandıracağımız önemli projelerimizle ilgili bilgiler verdik. Genel Başkanımıza, görev süremiz boyunca hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimizi ve getirmeye devam edeceğimizi söyledik. Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Genel lideri Kılıçdaroğlu da, Merkezefendililer ve Denizlililere sevgi ve selamlarını iletti.