Doğan: Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’ni hayata geçireceğiz – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’ni hayata geçireceğiz

Doğan: Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’ni hayata geçireceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Mart 2024 Salı - 17:11Güncelleme: 12 Mart 2024 Salı - 17:12
Doğan: Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’ni hayata geçireceğiz

Merkezefendi Belediyesinin CHP’li Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, yeni dönemde Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’ni hayata geçirmek istediklerini söyledi.

Denizli’nin Türkiye’de suç oranı en yüksek ikinci il olduğunu söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, bağımlılık yaşındaki düşüşe dikkat çekerek, bu durumun genel yönetime olduğu kadar yerel yönetimlere de büyük sorumluluk yüklediğini belirtti.

5 yıllık süre içerisinde sanattan spora, eğitimden sağlığa Merkezefendi’de birçok projeye imza attıklarını söyleyen Doğan, yeni dönemde Bağımlılıkla Mücadele Merkezi projesini ilçeye kazandırmak istediklerini dile getirdi.

Hizmete açılacak olan merkezin, bağımlılıkla mücadelede hizmetlerin daha etkin ve erişilebilir olmasına katkıda bulunacağını ifade eden Doğan, “Geçtiğimiz aylarda TUİK verileri açıklandı. Üzülerek söylemeliyim ki Denizli suç oranının en yüksek olduğu 2. il. O zaman iş başa düştü. Bağımlılıkla mücadelemiz farkındalık yaratma süreciyle başlayarak profesyonel desteklerle devam edecek. Psikologlar, psikiyatristler, bağımlılık uzmanlarıyla bu süreçte ihtiyaca uygun tedavi planları oluşturacak, sağlıklı alışkanlıklar ve etkinliklerle gençlerimizin hep yanında olacağız” dedi.