Doğan, Adalet Mahallesi sakinleriyle iftarda buluştu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan, Adalet Mahallesi sakinleriyle iftarda buluştu

Doğan, Adalet Mahallesi sakinleriyle iftarda buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Mart 2024 Pazartesi - 14:08Güncelleme: 18 Mart 2024 Pazartesi - 14:09
Doğan, Adalet Mahallesi sakinleriyle iftarda buluştu

Merkezefendi Belediyesinin Adalet Mahallesi’nde düzenlediği toplu iftar programına kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, mahalle sakinlerine “Sofralarımızdan birlik ve beraberlik eksik olmasın” diye seslendi.

Merkezefendi Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları devam ediyor. Ramazan ayında orucunu birlikte açmak isteyen mahallelileri bir araya getiren Merkezefendi Belediyesi, iftar sofrasını bu kez de Adalet Mahallesi’nde kurdu.

 

İftara programına Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, eski Denizli Belediyesi Başkanı Ali Marım, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, muhtarlar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Kapalı Pazar Yeri ve yanında kurulan gönül sofrasını dolduran Adalet Mahallesi sakinleri, ezanın okunmasıyla oruçlarını hep birlikte açtı. İftar programının ardından tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sunuldu

“SOFRALARIMIZDAN BİRLİK VE BERABERLİK EKSİK OLMASIN”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, burada yaptığı konuşmada, “Rahmetini, bereketini paylaştığımız bu mübarek Ramazan ayında Adalet Mahallemizde hemşerilerimizle aynı sofrada buluştuk, oruçlarımızı açtık. Allah kabul etsin. İftarımızda bize eşlik eden tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum, sofralarımızdan birlik ve beraberlik eksik olmasın” dedi.

SIRADAKİ İFTAR KARAHASANLI MAHALLESİ’NDE

Merkezefendi Belediyesi, yarın da Karahasanlı Mahallesi Hilal Cami yanında toplu iftar programını gerçekleştirecek.