Doğan: 1. Etap TOKİ’lerde pazar yeri sorununu gidermek için çalışmalara başlayacağız – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: 1. Etap TOKİ’lerde pazar yeri...

Doğan: 1. Etap TOKİ’lerde pazar yeri sorununu gidermek için çalışmalara başlayacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Nisan 2023 Salı - 11:33Güncelleme: 18 Nisan 2023 Salı - 11:34
Doğan: 1. Etap TOKİ’lerde pazar yeri sorununu gidermek için çalışmalara başlayacağız

Merkezefendi Belediyesince, ramazan ayının son iftar sofrası, Kayalar TOKİ’de kuruldu. Burada konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Birinci etap TOKİ'lerde pazar yeri sorununu gidermek için çok kısa zamanda çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca aralıksız devam eden iftar programının sonuncusu Kayalar TOKİ’de gerçekleştirildi. İftar programına İftar programına, önceki dönem milletvekili Adnan Keskin, önceki dönem belediye başkanı Ali Marım, Demokrat Parti İl Başkanı Salih Zeki Yanaşık, Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Adil Demir ve Ayşe Hazer, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Tasavvuf müzik dinletisi, semazen gösterisi ve çocuklar için sihirbazlık gösterilerinin gerçekleştirildiği programda konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ramazan ayında hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının pekiştiğini söyledi.

DOĞAN’DAN TEŞEKKÜR

Programa katılım sağlayanlara teşekkür eden Doğan, “Bin aydan daha hayırlı olan bu özel gecede siz kıymetli hemşehrilerimle aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Tüm Merkezefendili ve Denizlili hemşehrilerimin Kadir gecesi kutlu olsun.Bu özel ve güzel geceyi sizlerle beraber yaşamak için buradayız.Ramazan ayı boyunca geleneksel hale gelen iftarlarımızı sonuncusunu Kayalar TOKİ'de gerçekleştirdik.Sevgili hemşehrilerim bizleri yalnız bırakmadığınız, Ramazan'ın ruhunu ve manevi değerlerini bizlerle beraber yaşattığınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“PAZAR YERİ SORUNUNU GİDERECEĞİZ”

Birinci etap TOKİ'lerde pazar yeri sorununu gidermek için çalışmalara kısa zamanda başlayacaklarını dile getiren Doğan, şöyle konuştu:

“Taleplerinizi ve isteklerinizi biliyoruz. İkinci etap TOKİ'lere pazar yeri projemizi gerçekleştirdik. Şimdi de birinci etap TOKİ'lerde pazar yeri sorununu gidermek için çok kısa zamanda çalışmalarımıza başlayacağız.Sadece park ve pazar yeri değil, hasta olduğunuzda bir iğne yaptıracak, bir pansuman yaptıracak yer olmadığını biliyoruz. Ama size buradan bir müjde vermek istiyorum. Bu sorunu da 20 gün gibi kısa bir sürede içerisinde çözeceğiz.Bu sıkıntıdan da bir nebze olsun siz hemşehrilerimizi kurtarmak için gayret ediyoruz. Kandiliniz tekrar mübarek olsun. Tuttuğunuz oruçları yüce rabbim kabul etsin. Şimdiden Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.”