Doğan: Sevindik Vadi Parkı’nı güzel bir yaşam alanı haline getirdik – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Sevindik Vadi Parkı’nı güzel bir...

Doğan: Sevindik Vadi Parkı’nı güzel bir yaşam alanı haline getirdik

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Ağustos 2023 Çarşamba - 16:22Güncelleme: 23 Ağustos 2023 Çarşamba - 16:22
Doğan: Sevindik Vadi Parkı’nı güzel bir yaşam alanı haline getirdik

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Sevindik Vadi Parkı’nın yenilendiğini anımsatarak, “Sevindik Vadi Parkımızı her şeyiyle hemşehrilerimiz için güzel bir yaşam alanı haline getirdik” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nce yeniden düzenlenen, dinlenme, eğlenme ve sosyal etkileşim ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan Sevindik Vadi Park, Kır Düğün Salonu, kafeleri, oyun parkları, açık-kapalı spor tesisleri ve geniş yeşil alanlarıyla park, her yaş grubuna hitap ediyor.

 

Park içerisinde hizmet veren Mangal Kafe ile Genç Kafe, yeni sosyal alanlar olurken, çocukların serinleyerek, güzel ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri su parkının da hizmete alındığı kaydedildi. Su parkının her gün saat 11.00'den gece 23.00'e kadar hizmet verdiği belirtildi.

"MODERN BİR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜ"

Sevindik Vadi Park’ın Merkezefendi’nin yeni yaşam alanlarından biri olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, şunları söyledi:

“Bu parkı, ailelerimizin, gençlerimizin ve çocuklarımızın keyifli vakit geçirmeleri, spor yapmaları ve doğayla iç içe olmaları için harika bir yer haline getirdik. Sevindik Vadi Park’ta günün her anında keyifle vakit geçirebileceğiniz kaliteli bir hizmet veriyoruz. Sevindik Vadi Parkımızı her şeyiyle hemşehrilerimiz için güzel bir yaşam alanı haline getirdik. Denizlimizin güzel yaz akşamlarında tüm hemşehrilerimizi Sevindik Vadi Parkımıza davet ediyorum” ifadelerini kullandı.