Doğan: Toplantı ve düğün salonumuzla ailelerimize destek olacağız – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Toplantı ve düğün salonumuzla ailelerimize...

Doğan: Toplantı ve düğün salonumuzla ailelerimize destek olacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Nisan 2022 Perşembe - 15:42Güncelleme: 7 Nisan 2022 Perşembe - 16:36
Doğan: Toplantı ve düğün salonumuzla ailelerimize destek olacağız

Merkezefendi Belediyesince bir süre önce yapımına başlanan Nergis Toplantı ve Düğün Salonu’nun mayıs ayında hizmete alınacağı ifade eden Başkan Şeniz Doğan, “Kaliteli hizmet sunarak ailelerimizin bütçelerine destek olacağız” dedi.

İlçe genelindeki yapısal projelerini sürdüren Merkezefendi Belediyesi, Nergis Toplantı ve Düğün Salonu’nu hizmete almaya hazırlanıyor. Sümer Mahallesi'nde toplam inşaat alanı 2 bin 408 metrekareden oluşan toplantı ve düğün salonundaki çalışmalarda sona gelindiği aktarıldı. Salon bodrum, zemin ve 1.kat olmak üzere toplam üç kattan oluşuyor. Projede 400 kişilik çok amaçlı salon, yönetim ofisi ile kiraya verilecek dört adet ofis ve otopark bulunuyor.

“AİLELERİMİZİN BÜTÇESİNE DESTEK OLACAĞIZ”

İlçe sakinlerine her alanda hizmet vermeye çalıştıklarını kaydeden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sosyal belediyecilik anlayışı içinde hemşehrilerimizden gelen talepler doğrultusunda, çiftlerimizin en mutlu günlerini uygun fiyatlarla yaşayacakları Nergis Toplantı ve Düğün Salonumuzu mayıs ayında hizmete açıyoruz. Bu salonumuzda kaliteli hizmet sunarak ailelerimizin bütçelerine destek olacağız. Hep dediğimiz gibi bu salonumuz sadece Sümer Mahallesi’ne değil bölgemize hitap edecek. Hep birlikte Merkezefendi’de daha güzel projeler, daha güzel salonlar yapacağız” diye konuştu.