Doğan: Kadınlarımızın yanındayız, onların destekçisiyiz – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Kadınlarımızın yanındayız, onların destekçisiyiz

Doğan: Kadınlarımızın yanındayız, onların destekçisiyiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Aralık 2021 Pazartesi - 15:30Güncelleme: 20 Aralık 2021 Pazartesi - 15:39
Doğan: Kadınlarımızın yanındayız, onların destekçisiyiz

Merkezefendi Belediyesince düzenlenen ve girişimci kadınları bir araya getiren festival sona ererken, Başkan Şeniz Doğan, “Kadınlarımızın her zaman yanındayız ve onların destekçisiyiz” dedi.

Bu yıl ilk kez düzenlenen El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali sona erdi. 160 standın kurulduğu festivalde, el emeği üreten kadınlar, kadın girişimciler ve kadın kooperatifleri ürünlerini sergileme olanağı buldu. Zeynep Casalini, Zuhal Feray Şenkibar ile Merkezefendi Belediye Orkestrası, RollBack Grubu’nun yer aldığı festival sonunda katılımcılara sertifika verildi.

“KADINLARIN DESTEKÇİSİYİZ”

Kadınların üretimde, ekonomide ve sosyal hayatta her zaman söz sahibi olması gerektiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilk kez düzenledikleri festivale iyi hazırlandıklarını ifade etti. Hem stant açan kadınların hem de ziyaretçilerin memnuniyetini gördükleri için mutlu olduklarını söyleyen Doğan, şöyle konuştu:

“Kadınlarımıza destek olmak, onların hem sosyal hem de ekonomik anlamda hayatın içinde olmalarını sağlamamız geleceğimiz ve ülkemiz için çok önemli. Bizler Merkezefendi Belediyesi olarak kadınlarımızın her zaman yanındayız, onların her zaman destekçisiyiz. İlçemizde kadın istihdamının artması bizleri mutlu ediyor. Kadınlarımızdan aldığımız destek ile yarınlar için büyük bir güç ve hevesle çalışmaya devam edeceğiz. Festivalimizde konserden söyleşiye, imza gününden atölye çalışmalarına kadar birçok etkinlik gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizin yoğun ilgi ile festivalimize katılması doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bu düşünce ile festivalimizi ilçemizde geleneksel hale getireceğiz. En başta üreten, emek veren, girişimci kadınlarımıza, bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”