Deveciler: Gurur duyulan bir takım olacağız – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Deveciler: Gurur duyulan bir takım olacağız

Deveciler: Gurur duyulan bir takım olacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Kasım 2022 Cuma - 15:01Güncelleme: 25 Kasım 2022 Cuma - 15:02
Deveciler: Gurur duyulan bir takım olacağız

Merkezefendi Belediyesi Basket Başkanı Veli Deveciler, Manisa Büyükşehir Belediyespor maçında takımı destekleyen taraftarlara teşekkür ederek, gurur duyulan bir takım olacaklarını söyledi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı son üç maçı da kazanan Merkezefendi Belediyesi Basket’te yüzler gülüyor. Ligin 8. haftasında yarın saat 18:00’de Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda Pınar Karşıyaka ile karşılacak yeşil-siyahlılarda Başkan Veli Deveciler, değerlendirmelerde bulundu.

PAÜ Arena’da oynanan Manisa Büyükşehir Belediyespor maçında kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür eden Deveciler, gurur duyulan bir takım olacaklarını söyledi. Çok çalıştıklarını ve bunun meyvesini almaya başladıklarını ifade eden Deveciler, “Manisa Büyükşehir Belediyespor maçında müthiş bir oyun ortaya koyduk. Oyuncularımıza, teknik ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

Deveciler, “Birlikte ne kadar güçlü olduğumuzu bir daha gösterdik. Çalışkan ve büyük emek veren ekibimize destek olmaya devam edelim. Taraftarımızın desteği olmadan bir şeyler yapabilmemiz mümkün değil. El ele güzel günlere gitmek için bizler çok çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.