Gökşin: Yönetim görevini kusursuz yapıyor, artık söz oyuncularda – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Gökşin: Yönetim görevini kusursuz yapıyor, artık...

Gökşin: Yönetim görevini kusursuz yapıyor, artık söz oyuncularda

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ekim 2022 Çarşamba - 11:28Güncelleme: 26 Ekim 2022 Çarşamba - 12:31
Gökşin: Yönetim görevini kusursuz yapıyor, artık söz oyuncularda

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde henüz galibiyetle tanışamayan Merkezefendi Belediyesi Basket’te asbaşkan Gökhan Gökşin, yönetim olarak görevlerini yaptıklarını belirterek, “Yönetim olarak görevlerimizi kusursuz yapıyoruz. Şimdi söz, teknik heyet ve oyuncularda" dedi.

Ligde dört maçtan da yenilgiyle ayrılan Merkezefendi Belediyesi Basket, Büyükçekmece Basket maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Büyükçekmece maçının önemli olduğunu dile getiren Asbaşkan Gökhan Gökşin, ligde istedikleri sonuçları alamadıklarını belirtti.

“YÖNETİM GÖREVİNİ KUSURSUZ YAPIYOR”

Cuma günü oynanacak maçı kazanarak ilk galibiyetlerini almak istediklerini kaydeden Gökşin, taraftara ‘birlik’ çağrısında bulundu. "Taraftarlarımız rahat olsun” diyen Gökşin, “Şu ana kadar ligde istediğimiz sonuçları alamadık. Ancak artık sahadan galibiyetle ayrılmanın zamanı geldi. Takımda herkesin bunun bilincinde olması gerek . Yönetim olarak görevlerimizi kusursuz yapıyoruz. Şimdi söz teknik heyet ve oyuncularda" diye konuştu.

“HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK”

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin rekabetçi bir lig olduğunu dile getiren Gökşin, iyi bir takım olduklarını söyledi. Bu sezonun önceki sezonlara oranla daha zor olduğunu savunan Gökşin, “Avrupa’nın en iyi ligine sahibiz. Rekabetçi bir ligde mücadele ediyoruz. Hedeflerimiz var ve bunun için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bu sezon bizim için çok farklı geçecek gibi gözüküyor. Maddi anlamda sorunumuz yok. Hedefimiz ligde kalmak” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Cuma günü PAÜ Arena’da oynanacak maçın biletlerinin 25, 50 ve 75 TL’den satışa sunulduğu kaydedildi.