Kitap Günleri’nin küçük yazarı: Gülsüm Doruk – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Kitap Günleri’nin küçük yazarı: Gülsüm Doruk

Kitap Günleri’nin küçük yazarı: Gülsüm Doruk

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Haziran 2022 Perşembe - 15:53Güncelleme: 2 Haziran 2022 Perşembe - 16:01
Kitap Günleri’nin küçük yazarı: Gülsüm Doruk

Denizli’de Merkezefendi Belediyesince düzenlenen Kitap Günleri devam ederken, yazarlar da okuyucularıyla bir araya geliyor. Bunlardan birisi de fuarın en küçük yazarı ilkokul öğrencisi Gülsüm Doruk.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve 27 Mayıs’ta başlayan Kitap Günleri, Denizli’nin kitap kurtlarını ağırlamaya devam ediyor. Stantlara her yaş grubundan ziyaretçi gelirken, öğrenci yoğunluğu da dikkat çekiyor.

İLKOKUL ÖĞRENCİSİ YAZAR

Ünlü isimlerin konuk olduğu Kitap Günleri’nde küçük bir yazar da ziyaretçilerin ilgi odağı konumunda. Pamukkale’nin Zümrütevler Mahallesi’ndeki Hüsamettin Kulaklı İlkokulu öğrencisi Gülsüm Doruk, yazdığı “Hayalci Kuş Taktak” ile kitap okurlarını selamlıyor.

Gülsüm Doruk’un standına konuk olan isimlerden birisi de Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’dı. Küçük yazar, bir süre sohbet ettiği Doğan’a “Sevgili ablama” diye başlayan sözlerle kitabını imzalayıp verdi.

DOĞAN: YAZARLARI DENİZLİLİLER İLE BULUŞTURUYORUZ

Diğer stantları da gezen, yayınevlerinin sorumluları ve ziyaretçilerle sohbet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kitap alışverişi yapmayı da ihmal etmedi. Fuara gelen öğrencilerin fotoğraf çekilme isteklerini de kırmadı.

Merkezefendi Belediyesi olarak önemli bir kültürel ihtiyacı karşılamanın çabasın içinde olduklarını söyleyen Doğan, “Merkezefendimizi kültürün ve sanatın merkezi haline getirmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Kitap Günlerimizde birbirinden değerli yazarları, gazetecileri ve sanatçıları ağırlıyoruz. Söyleşi ve imza günü etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.